Jullov

Eller semester heter det väl nu när man jobbar.. Fast semester låter lite för sommrigt. Bättre med jullov! =)
Chifen gick på semester redan förra onsdan så sen dess har ja varit chif. =) Skönt o få sköta sig själv, inte som ringer varje dag och frågar vad man gör o hur det går. =) Det känns inte lika stressigt. Hann allt det jag skulle hinna.
Flängt runt en hel del i veckan. Varit i sickla och gjort lite bättringar efter besiktningen. Målat en fläck i ett tak i tyresö. Spacklat, vävat o målar en väggbit på kommunhuset.. Remsat, spacklat, slipat o grundat i en källare i tungelsta, målat socklar i källargångarna i lillgården och spacklat o målat lite i en hemmabiograf i bromma..
Det har blivit en del åkande..
Idag skulle jag egentligen varit ledig, men tänkte nog att det inte skadar o jobba några timmar.
Så vid 11 tiden packade jag ihop och bytte om till privatkläder.
Åkte till farsta o mötte upp Frida och Kattis och gick runt lite med alla andra hudra personer som inte heller var klara med sina julklappar. Hade bara 2 saker att köpa så det gick rätt så smärtfritt. Satt ner en stund och för att äta lunch.
Smög in på Mcdonalds för att låna toaletten. I mitt tillstånd så behöver man kissa rätt så ofta och när man då är ute o handla kan ju det kosta en förmögenhet... Smet då in fort när personen där inne var på väg ut. Precis när jag kommit in o låst kom ja ju på att lamporna bara funkar om man betalar... O ingen ficklampa på mobilen, så ja fick lysa så gott det gick med den o treva mig fram till toaletten... Men det gick ju bra.. Sparade ju en 5a..HAHA

Marcus är uppe i huset han. Jag har packat upp alla påsar, läst post o julkort och betalat miffens räkningar.
Snart dags för middag. Torsk och potatis. Man behöver äta mycket fick nu.
Ska sen en sväng till matte o jenni, fika lite. Eller marcus vill nog visa o prata bössor.
Han fick sina 2 gevär igår. Lycklig som en barn.. Bara det att jag inte tycker att det är lika roligt. Så det är bäst att han pratat med sin jaktkompis mats. Så kan d sitta o putsa och prata vapen tillsammans.. =)

Ska lägga upp lite fler bilder på huset oxå. Bara det att kom är i Marcus mobil, och han är ju sällan hemma..
Det går framåt därborta iaf. =)

Ha en kanonbra kväll & helg!

Puss o Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0